fbpx

De Kapster Loes verwendag ten bate van Viva la Donna 2010

Op zondag 24 oktober 2010 werd in Hellevoetsluis ten bate van Viva la Donna voor 10 dames een Kapster Loes verwendag georganiseerd. Wat deze dames met elkaar gemeen hebben is, dat ze allen lijden aan een vorm van kanker, die in een verschillend stadium van behandeling verkeert. Dit zorgde ervoor dat ze niets aan elkaar hoefden uit te leggen. Deze dag stond in het teken van “weer eens vrouw zijn”.

De tien dames werden in stijl opgehaald door Jose trouw- en limouservice. Met Norma Pothof als gastvrouw en Eva Capello als fotografe, kregen de dames een warm ontvangst. Bij elke dame die opgehaald werd was de spanning bij Norma en Eva te voelen, hoe zal zij reageren?
Bij aankomst in het vijf-sterren-resort Cape Helius kregen de dames een warm ontvangst van het verwenteam. De jassen werden aangenomen en daar voor in de plaats kregen de dames een badjas, hierin konden de dames, als ze dit wilden, na een behandeling nagenieten. Voorzien van een kopje koffie of thee werd het Verwenteam door Kapster Loes voorgesteld. Het verwenteam was goed te herkennen door de polo’s die zij droegen (beschikbaar gesteld door Borduurstudio Threadworks). De dames kregen een korte uitleg over deze dag, hierbij werd een persoonlijk overzicht uitgedeeld zodat iedereen kon nazien waar zij moest zijn en op welke tijd.
Angela de Jong van Pedicure en Sportmassage Angela de Jong mocht de dames een verrukkelijke massage geven. Hier genoten de dames ook erg van. Met een rustig muziekje op de achtergrond vielen de dames soms ook even in slaap.

Kelly van Bodegom van Chanel Espace Beauté mocht de dames een gezichtsbehandeling geven.
Wenkbrauwen epileren en een gezichtmassage waren één van de dingen die Kelly deze dag verzorgde. Alles werd onder handen genomen. Mariska van Salon Mariska nam de voeten van de dames onder handen en Martina van Martina de Groot Manicure verzorgde ieders handen.

Een heerlijk uitgebreid voetenbad, waarna de voeten een bijpassende behandeling kregen en een paraffine bad voor de handen waren de dingen die de dames toch wel als erg ontspannen ervoeren. Verschillende verwenbehandelingen met daar tussen door de knusse koffietafel en lekkers van Bakker Klok en IJssalon en Chocolaterie Bon Gelat.

Halverwege de dag werd er door alle dames geluncht in de serre van Cape Helius. Deze verzorgde lunch was erg gezellig. Iedereen liet het zich goed smaken en had het erg naar zijn zin. Een verwendag staat voor verwend worden, hier hoort ook een goede make-up bij. Kelly en Liza van Parfumerie Mooi mochten de dames van een basis- of feestmake-up voorzien. Deze make-up werd aangebracht naar de laatste najaar collectie van Yves Saint laurent.
Knippen, föhnen of stijlen, de dames kregen door middel van goede communicatie, het kapsel dat bij hen past. Dit jaar had Kapster Loes versterking van oud collega Tamara Muilwijk. Deze samenwerking verliep dan ook zoals vanouds.

Na de verwenbehandelingen kregen de dames nog een professionele fotosessie aangeboden door MiCa Fotografie. Het was mooi weer, wat ons erg verblijdde waardoor er gebruik kon worden gemaakt van het mooie terras. De koffietafel werd ondertussen aangevuld met limonade met daarbij lekkers van Kaas en zo. Hier werd tijdens de fotosessie goed van gesnoept. Omgekleed speciaal voor de foto stond iedereen er stralend op.

Ook dit jaar was een geslaagde dag, bedankt dames.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren:

Vijf-sterren-resort Cape Helius, Jose trouw- en Limoservice, Parfumerie MOOI, Chanel espace beauté, Martina de Groot Manicure, Salon Mariska, Pedicure en Sportmassage Angela de Jong, MiCa Fotografie, Aquilex welding services B.V., Norma Pothof, Kapster Loes en Tamara Muilwijk, Borduurstudio Threadwork, Greenpartners, Slijterij MITRA, Kaas en Zo, IJssalon en Chocolaterie Bon Gelat, Bakker Klok, Dijkxhoorn Lingerie, Thermen Holiday Schiedam, Sandwich, Del Sjiek, Myphotofun en Delta weekblad.

 

© 2022-2024 De KleurKamer