fbpx

Fashion week Parijs en meer

Wat gaat het jaar toch snel voorbij. Naast alle klanten in de salon die we hebben mogen ontvangen, zijn we voor G-Star naar Parijs geweest, en heeft Loes als Chef de Cabine gewerkt op de Fashion Week in Amsterdam. In de vrije dagen die we hebben, pakken we ook weleens wat vrij werk mee, om ons portfolio wat op te frissen. Allemaal vanuit de liefde voor het vak en alle mensen er omheen.

Ons eigen haar moet er natuurlijk ook tip top uit blijven zien. Vaak houden we dit zelf bij, maar Loes wil ook nog weleens bij collega-kappers op bezoek gaan voor een juiste knip, zoals in Brussel, Almelo, Amsterdam en Rotterdam. Zo zorgen we ervoor dat we scherp naar het vak en onze klantvriendelijkheid blijven kijken. Wij kunnen namelijk wel vinden dat onze manier de juiste is, maar hoe doen andere hoogwaardige salons het? Wat doen zij anders dan wij en waarom? Door kritisch te blijven op onszelf en het vak dat wij uitoefenen, groeien wij nog elke dag.

De volgende stad staat al op ons lijstje voor volgend jaar, nu alleen nog de juiste en coolste kapper vinden… in New York!

Hoe ziet dit weekend er uit?
Meewerken backstage op Parijs Fashion week voor de Nederlandse ontwerpster Liselore Frowijn. Volg onze story op Instagram maar ook zullen er foto’s gepost worden op Facebook en Instagram. We’ll keep you in touch. Au revoir.

 

 

© 2022-2024 De KleurKamer