fbpx

G-star summer collection 2016

Op maandag 24 augustus reed ik om 05.00 uur ’s ochtends met een glimlach op mijn gezicht de straat uit. Het zoveelste ritje naar Amsterdam, het wordt bijna normaal, naast de dagen waarop ik met veel plezier in de salon werk.

Samenwerken met een van de meest getalenteerde hairdressers: Martin Cullen, daar zeg ik geen nee tegen. Hij draaide de fashion weeks in Milaan en Parijs, en daarnaast werkt hij mee aan veel shoots voor grote klanten zoals G-star.

Wat een werkgereedschap heeft die man bij zich. Mijn trotse koffertje is daar niets bij.
Terwijl ik zijn hairtools klaarzet, kijk ik rond hoe de modellen eruit zien en welke kleding er voor ze klaar hangt. Ik zie bekende gezichten, maar ook nieuwe contacten zijn gemaakt.

Drie jonge dames met bloedmooi haar, en drie cuties van jongens. Van de make-up naar de haarstyling, en weer door naar de kleedsters. Hard werken voor de modellen: film en fotoshoot op één dag, en dit vijf dagen achter elkaar. Hier heb ik een dag aan mogen meewerken, super gaaf.

Ben je in het voorjaar in een G-star winkel? Let dan op de video-wall en/of tv-schermen in de winkel. Ik ben erg benieuwd hoe de online beeld- en video-marketing voor de zomercollectie 2016 eruit komt te zien.

NWS_gstar2

 

NWS_gstar3

 

NWS_gstar4

© 2022-2024 De KleurKamer