Hoe maak je van jouw volgers een betalende klant?

Wil jij leren hoe je meer klanten uit Instagram haalt? Geen reclame over jouw dienst of product maar echt die verbinding opzoeken met jouw favoriete klant.

Naast mond tot mond reclame en Google, is Instagram het kanaal hoe je jouw favoriete klant in jouw stoel kunt laten plaatsnemen.

Dit kun jij ook! Jij als zzp’er of ondernemer bent begonnen vanuit een hobby en passie voor je vak.

Ook online kun je deze kennis en enthousiasme delen, als je weet waarvoor je staat en dit durft te laten zien.

Jouw energie en kennis achter de stoel wil je ook online kunnen overbrengen. In de Instagram Metamorfose help ik jou om Instagram in te zetten als verlengstuk van jouw klant advies achter de stoel. Wordt zichtbaar met jouw vakkennis in jouw etalage op Instagram.

Wil jij als ondernemer graag:

 • Jouw favoriete klant aantrekken met jouw zichtbaarheid?
 • Tijd besparen en weten hoe het werkt
 • Jouw online etalage professioneel uitbreiden
 • Vol zelfvertrouwen content posten (weten wat wel en niet kan)
 • Statistieken kunnen lezen en begrijpen
 • Tips hoe je mooie foto’s kunt maken en opmaken voor Instagram

Voor wie is de Instagram Metamorfose

De cursus is voor ondernemers, zzp’ers, salon managers in de beauty branche. Jij die plezier en groei wilt halen uit Instagram. Of je nu startent bent of als je als onderneming al een tijdje bezig bent. Jij wilt met jouw werk en jouw verhaal je onderscheiden op het meest bekeken kanaal Instagram. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken.

Wat ga je bereiken?

 • Hoe je van je volgers favoriete en betalende klanten kunt maken
 • Geen content stress, je weet precies wat je wilt vertellen
 • De juiste foto’s voor het aantrekken van jouw favoriete klant
 • Je weet alles over hashtags, algoritme en statistieken
 • Meer bereik, interactie en echte volgers

Wat krijg ik?

 • Video trainingen in een online omgeving
 • Content ideeën
 • Reels IGTV en Stories uitleg en de waarom
 • 5 modules met video en downloadbare bestanden
 • Opdrachten bij elke module
 • De beste apps voor meer fun op Instagram

Wie is Loesje Josine?

Hoi, ik ben Loes Heuser, een haarstylist met een interesse in de diversiteit van de mensheid. Gelijkwaardigheid is een van mijn kernwaarden. Ik hou ervan om mijn kennis te delen met jou als collega ondernemer en natuurlijk mijn klanten in de salon.

Op mijn 20ste kreeg ik de gelegenheid om als zelfstandige een stoel te huren in een kapsalon onder een verzorgingshuis. Ik leerde de kneepjes van het ondernemen in een veilige omgeving. Zo vloog ik van part-time werken in de salon naar part-time werken als pompbediende, het opbouwen van reserves voor later, ooit mijn eigen salon.

In 2016 kreeg ik de sleutel van mijn ‘echte’ eigen salon. De salon waar ik mijn gevoel en sfeer kon inbrengen, voor mijzelf en mijn favoriete klant.

Een haarstylist, coach, kapper, wij willen een klant met zelfvertrouwen de deur uit laten lopen. Maar bij welk type klant zit jij het lekkerst in de juiste flow? Hoe bereik je nu jouw favoriete klant?

Ik zie ondernemen niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat erom dat je weet wanneer je ergens voor kiest. Hoe duidelijker jouw boodschap, hoe meer favoriete klanten je aanspreekt.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Dit is het resultaat na het volgen van deze cursus

Ik leer je hoe je jouw salon met jouw expertise kunt presenteren op Instagram. Je leert in de modules hoe jouw uitstraling op Instagram ervoor zorgt dat jij niet alleen meer volgers en likes krijgt, maar ook meer betalende klanten in jouw salon kunt ontvangen.

Na de training weet jij hoe jij met jouw boodschap je favoriete volger tot betalende klant maakt.

Wil jij jouw branding helemaal optimaliseren?

Het slijpen van je schaar is belangrijk, maar het scherp houden van je doelgroep nog zoveel belangrijker. Jouw salon, jouw merk en jouw uitstraling en visie. Helderheid voor jezelf, jouw salon, jouw team en je favoriete klanten.

Een extra module over Branding met praktische opdrachten die jou handvatten geven voor jouw salon, website en Instagram.


Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik de training volgen?
Je hebt onbeperkt toegang, kies jouw moment en volg de online cursus op jouw moment

Is het ook voor als je Instagram nog nooit hebt gebruikt?
De cursus is gemaakt voor als je al online actief bent op Instagram, maar graag meer handvatten wilt voor meer bereik bij jouw favoriete klant.

Wat krijg ik allemaal?
Je krijgt 5 modules met 2 uur video materiaal, pdf overzichten met handvatten en challenges om direct jouw Instagram een metamorfose te geven.

Wat gebeurd er zodra ik betaald heb?
Je ontvangt in totaal 3 mailtjes, 1 mail met factuur, 1 mail met wachtwoord en een welkoms mail waarin je door linkt naar de online omgeving.