Hoe fijn is het als je niet afhankelijk bent van dat eerste contact moment in de salon. Je al eerder jouw kennis kunt delen en hiermee ook de juiste klanten aantrekt.

In het e-book leer je:

  • Hoe je jouw merk kunt inzetten
  • Hoe Instagram een toevoeging kan zijn voor jouw salon
  • Hoe je e-mails kunt inzetten voor meer omzet
  • Hoe je Google kan inzetten als marketing tool

Download het gratis e-book

Als je je aanmeld ontvang je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Wie is Loesje Josine?

Hoi, ik ben Loes Heuser, een haarstylist met een interesse in de diversiteit van de mensheid. Gelijkwaardigheid is een van mijn kernwaarden. Ik hou ervan om mijn kennis te delen met jou als collega ondernemer en natuurlijk mijn klanten in de salon.

Op mijn 20ste kreeg ik de gelegenheid om als zelfstandige een stoel te huren in een kapsalon onder een verzorgingshuis. Ik leerde de kneepjes van het ondernemen in een veilige omgeving. Zo vloog ik van part-time werken in de salon naar part-time werken als pompbediende, het opbouwen van reserves voor later, ooit mijn eigen salon.

In 2016 kreeg ik de sleutel van mijn ‘echte’ eigen salon. De salon waar ik mijn gevoel en sfeer kon inbrengen, voor mijzelf en mijn favoriete klant.

Een haarstylist, coach, kapper, wij willen een klant met zelfvertrouwen de deur uit laten lopen. Maar bij welk type klant zit jij het lekkerst in de juiste flow? Hoe bereik je nu jouw favoriete klant?

Ik zie ondernemen niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat erom dat je weet wanneer je ergens voor kiest. Hoe duidelijker jouw boodschap, hoe meer favoriete klanten je aanspreekt.

5 tips hoe je als salon kunt groeien tijdens een crisis

Als je je aanmeld ontvang je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.


ONLINE CURSUS

ONLINE CURSUS