Leuk dat je nieuwsgierig bent naar onze lifestyle.
Wat zijn onze bezigheden in onze vrije tijd, wat en waar eten wij graag, welke trends volgen wij en wat dragen wij aan mode.

Misschien hebben we het gehad over dat ene leuke boek of film, maar welke was dat nu ook alweer? Hieronder vindt je in grote lijnen onze lifestyle favorites terug.

 

Lifestyle van onze salon
De aankleding bij ons in de salon komt bij diverse winkels, woonkamertjes en Marktplaats vandaan, Loes heeft wat schuurpapier versleten om de stoeltjes mooi te krijgen. Maar hoe gezellig is de zithoek met de bloemenboom van Zomers. De fotomuur met Polaroids  aan clips waar wij onze prijzen op hebben laten afdrukken. Het vloerkleed en niet te vergeten onze strikjes en bretels.

 

 

Mandy
Naast dat Mandy 24 uur in de week bij ons in de salon als junior stylist werkt is Mandy 1 dag in de week aanwezig op school. De weekenden vult zij met rijlessen, uitrusten met Netflix samen met haar vriend, sporten in het tuinhuisje, skaten in de zomer of lekkere dingen bakken.

Mandy haar Netflix favorieten:
Vis a Vis
Riverdale

Mandy haar favoriete van onze salon:
– Kerasilk Split end recovery serum
– Kerasilk Accentuating finishing cream
– Kerasilk Reconstruct Intensive repair mask
– Olaplex stap 3 t/m 7

Ook Mandy deelt graag haar favoriete shops met je:
Zara
H&M
Boohoo

 

 

Loes
Fashion en mode triggert Loes enorm, dit kan kleding, kunst of haarstyling zijn. De kippen, tweedehands shoppen en haar schoenentik zijn wat eigenzinnige trekjes, maar Loes houdt ook van ontspanning op zijn tijd, even opladen en zen zijn. Ontspanning haalt zij uit een legpuzzel, boeken lezen, podcast luisteren, tuinieren of koken. Educatie geven op de Academy bij Goldwell is ook zeker iets waar Loes energie van krijgt, kappers meer comfort meegeven in wat ze al kunnen. Dit alles geeft Loes een frisse blik op jouw haar. Hieronder vindt je de top 3 van Loes haar lifestyle favorites.

Podcasts top 3:
Celine Charlotte 
365 succesvol
Eindbazen

Boeken top 3:
365 dagen succesvol
Wet Dog
Zoals verwacht loop alles anders (Omdenken)

Kapsalon top 3:
– Body pumper van Stylesign
– Olaplex nr 3
– Cera Hotstyler

 

 

Selina
Grootgebracht met bijna dagelijks vis eten is deze jonge dame nog steeds woonachtig in Stellendam. Sporten, jawel ook in Stellendam en een leuk feestje met vriendinnen op zijn tijd slaat zij niet af. Naast haar 24 uur in de salon, volgt Selina de opleiding tot Haarstylist. Maar wat zijn nu de favorites van Selina?

Favorites waar Selina niet zonder kan:
– Make-up too faced
– Sieraden Budha to budha
– Schoenen Mason Garments

Kapsalon top 3
– De Colorance kleuringen vanwege de ultieme glans
– Treatment van Moroccanoil geeft jouw haar glans, verzorgt en het voelt fantastisch aan
– De Tangle Teezer borstel vanwege het pijnvrije borstelen en je haar breekt niet tijdens het borstelen