Wie is Loes?

Mijn haarstylisten brein deel ik graag met jou. In het najaar 2005 kwam ik erachter dat ik meer wilde dan alleen maar haar knippen, ik wilde graag haar knippen met een waarom. Hoe ik de stap naar De KleurKamer gemaakt heb vertel ik je graag hieronder.

Mijn haarreis in een notendop

De passie voor haar ontstond op 14 jarige leeftijd in de kapsalon van de buurvrouw. Gedreven door haar expertise, verhalen over haar internationale shows, het les geven op kappersscholen en haar 3 kapsalons werd ik enthousiast naar iets eigen. Ik kwam er vrij jong achter dat ik met een ander plan naar het kappersvak keek, dit plan kon ik laten ontstaan in mijn eigen kapsalon Kapster Loes.

Waarom en hoe je haar knipt begint bij ons  in een huiselijke setting. Echt luisteren, wie wil je zijn en wat wil je uitstralen?

Het is mijn doel om altijd samen met jou creatief te brainstormen over een look die echt bij jou past. Ik geloof erin dat aandacht en interesse voor jou als persoon, zorgen voor unieke resultaten.

Samen creatief brainstormen tot onbeperkte mogelijkheden met aandacht en interesse voor jou als persoon.


Waar kom ik vandaan?

Al jong ontdekte ik de voordelen van gescheiden ouders, maar maakte ook direct de kennis met homoseksualiteit. Dit alles samen met mijn eigenzinnige kledingstijl en getoupeerde permanent, brachten dan nogal eens wat pesterijen met zich mee. Trots kan ik zeggen dat ik heel blij ben met 3 (bonus)vaders,1 moeder, 3 (bonus)broers en 1 bonus zus.

Een situatie waardoor een 7 jarige kind een snelle ontwikkeling doormaakt, waar de verbinding en de gelijkwaardigheid, ook op de dag van vandaag een spelende factor blijven. Ergens bij willen horen en toch jezelf kunnen zijn, is een groeiproces waarin ik geleerd heb dat je eerst van jezelf moet leren houden.

Als onderneemster en haarstylist ben je neutraal terrein, accepteren dat we niet allemaal gelijk zijn en dat juist dit het vak zo eerlijk maakt: elk gezicht en kapsel met een eigen schoonheid.

Fashion en mode zijn bij mij door artiest en mode icoon Madonna ontstaan. De zelfverzekerdheid en authenticiteit trokken mij aan, dat wilde ik ook wel kunnen zijn, dragen en uitstralen. Het getoupeerde haar was dan ook een poging in de juiste richting.

Mijn groei proces

Van stoelhuurder, naar een eigen salon, naar Fashion shows in Amsterdam en Parijs, naar educatie voor salons en een eigen educatie merk opzetten. De reis en alle informatie die ik hierin opneem zijn zo waardevol voor jouw beleving en mijn creatieve mindset en bij ons in de salon. Jouw haar met onze aandacht perfectioneren op hoog niveau, is wat mij doet glimlachen.

Dit alles is langzaam gegroeid, geloven in jezelf en geloven in wat je kunt bereiken door de juiste mensen om je heen te verzamelen. Mijn missie is om jouw haar het gemak te geven, door mijn expertise juist uit te voeren.

Regelmatig krijg ik te horen dat ons haar er goed uit ziet, gezond en glanzend. Maar hoe krijg je dit thuis zelf gedaan? Het belangrijkste zijn tijd, de juiste tools en de juiste producten, want jij kunt dit ook!

Dit weet je van mij als je mij echt goed kent.

Ik ben een draaiende motor, zodra ik in een flow zit ga ik door en ben ik niet te stoppen. Dit is ook hoe ik onderneem als haarstylist en freelancer. Nieuwe ideeën en creaties ontstaan al voordat de andere af zijn.

Een paar weetjes  over mij:

  • Ik vind het heerlijk om lijstjes te maken en af te kunnen strepen. Schrijf graag alles op wat ik nog ga doen of wil onthouden. En als de lijstjes te rommelig worden, schrijf ik gewoon weer een nieuw lijstje.
  • Ik ben een echte Bourgondiër, tijdens een vakantie wordt ik wakker voor het ontbijt, de lunch en helemaal voor het avondeten.
  • Ik ga niet zonder lippenstift de deur uit en draag graag een hoed of pet als ik vrij ben.
  • Ik draag heel graag vintage kleding en organiseer een jaarlijkse kledingruil onder vriendinnen.
  • Ik kan stiekem heel goed alleen zijn, genieten van mijn bad moment, lekker helemaal voor mijzelf me time.

Ben ik de haarstylist waarnaar jij op zoek bent?

Tof, dat je helemaal tot hier hebt gelezen. Je weet nu hoe mijn salon Kapster Loes ontstaan is en waar ik voor sta. Bij Kapster Loes hebben wij aandacht voor jou in een huiselijke setting, waarin wij samen creatief een eigen look creëren die echt bij jou past. Inmiddels werk ik niet meer alleen in Kapster Loes, wij zijn uitgegroeid tot een full service salon met talentvolle kapsters. We hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat we jou de look willen geven die echt bij je past.

Hieronder stel ik graag het team aan je voor.

Ilonca

Helemaal jezelf zijn met een nieuwe look die aansluit bij jouw kleding en jouw look van een nieuw seizoen. Dit kan zijn een nieuwe kleur, maar ook een mooie simpele thuisverzorging met kleur op maat.

Zijn er specifieke haarstylen die jouw werk omschrijven?
Rauw draagbaar haar met een stylist touch zodat het ook echt blijft zitten, want rauw haar is geen pluizend haar

Welke kleur draag jij uit?

Wat is voor jou een kleur no-go?
Een stoffige kleur die te veel met zilver producten is verzwaard.

Aanwezig: woensdag, donderdag en zaterdag

Demi

Kleuren personaliseren in combinatie met de lopende trends blijft altijd een leuke uitdaging.

Zijn er specifieke haarstylen die jouw werk omschrijven?
Ik kijk vooral wat bij een persoon past. Wat ik vooral belangrijk vindt is dat de klant weet hoe het haar thuis gestyled kan worden en welke producten hiervoor nodig zijn. Vaak geeft de opbouw en volgorde van producten nog weleens een groot ‘aha’ momentje bij de klant.

Kleur moet altijd passend zijn bij de persoon

Wat is voor jou een kleur no-go?
Als een klant de kleur niet regelmatig wilt bijhouden met een toner of kleurconditioner.

Aanwezig: dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Dephany


Stiekem wil ik mijn een Ginger zijn, maar ik durf niet zo goed. Dit gevoel van willen, maar niet durven begrijp ik als de beste. Als Haarstylist kan ik je hierin goed ondersteunen, samen kiezen wat jouw nieuwe look wordt.

Champagne blond met extra bubbels

Wat is voor jou een kleur no-go?
Kleuren die te zwaar of donker zijn gekleurd. Wat je vaak ziet is dat de lengten en punten donkerder zijn na een thuiskleuring, of als er een alkalische kleuring op het gehele haar gebruikt wordt.

Aanwezig: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Sophie


Hoi ik ben De koffiedame en gastvrouw. Ik combineer werken bij De KleurKamer met mijn middelbare school omdat ik heel graag een goede kapster wil worden.

Als klant ervaarde ik bij Kapster Loes een prettige sfeer en fijne benadering met een goede coupe en dit wil ik ook graag leren.

Rainbow is the new black

Wat is voor jou een kleur no-go?
Voor mij is dit nog lastig te zeggen. Maar ik zie genoeg voorbij komen wat ik mooi vindt. Iets wat ik persoonlijk zelf minder snel zou kiezen zijn de felle kleuren, maar ik kom natuurlijk net kijken.

Ik mag van Loes dus ook geen drogisterij verf meer in mijn haar doen. En hier ben ik Loes nu al heel dankbaar voor.

Aanwezig: Wisselende dagen en elke zaterdag

Leuk, om ook jou te ontmoeten

Heb jij het gevoel dat je je welkom en op je gemak voelt in onze huiselijke gastvrije setting. Wil jij graag een kapsel dat past bij jouw persoonlijkheid. Met onze expertise gaan wij samen met jou op reis voor jouw next level haar. 

Boek hieronder gratis advies of boek direct een afspraak in bij een haarstylist naar wens.

0 Comments for “Ons Team”

Leave a Reply

Your email address will not be published.