Sophie | Haarstylist & Colorist

“Als 6-jarige jongedame kwam ik al bij Loes om mijn haar te laten knippen. Toen nog niet wetende dat ik later als gastvrouw op zaterdag in de De KleurKamer van Loes een belangrijke schakel zou zijn. Van ontvangst tot aan het aanbrengen van toners, het wassen van de haren en het inplannen van afspraken ben ik een echte duizendpoot.

Mijn BBL opleiding tot haarstylist ben ik in 2023 gestart. Nu ik de opleiding volg zie ik een enorme groei die ik heb doorgemaakt in de afgelopen 3 jaar.

Ik doe de kappersopleiding maar ik leer in de salon toch het meeste. Zo mag ik tijdens salonuren maar ook daarnaast trainen. Dit geeft voor mijzelf veel vertouwen, maar ook voor de klanten.

Zo kun je ook bij mij online kleur en styling afspraken boeken. Vanaf 2024 zal ik in overleg met Loes mee gaan draaien met knippen. Alles in kleine stapjes en met de controle van Loes. Hierdoor zal de prijscategorie Haarstylist weer terugkomen op onze prijslijst.

Soms ben ik nog wel een beetje verlegen, maar ook ik heb zeker wel mijn favoriete kleuren en of kapsels. Uiteindelijk ben ik stiekem wel weer verbaasd als er een kleur gemaakt wordt waar ik zelf niet opgekomen zou zijn, maar dit heeft natuurlijk ook te maken met ervaring.“

Aanwezig:

Maandag, donderdag, vrijdag & zaterdag

Soms ben ik er ook op woensdag, dit hangt af van de beschikbaarheid en vakantieperiodes.

Expert in:

Totaal kleuringen, folie technieken, föhnen en één lengte knippen.

Weetjes over Sophie:

  • Ik heb best wel veel schoenen
  • Ik ga zonder mascara echt de deur niet uit 
  • Ik kan mijn eigen haar avonden lang vlechten
  • Ik spreek heel graag af met vrienden

Leer ook onze andere Stylisten beter kennen

Dephany

MASTERSTYLIST EN COLORIST

Ilonca

TOPSTYLIST & COLORIST

DEMI

TOPSTYLIST & COLORIST