Sophie | Haarstylist & Junior Colorist

“Als 6-jarige jongedame kwam ik al bij Loes om mijn haar te laten knippen. Toen nog niet wetende dat ik later als gastvrouw op zaterdag in de De KleurKamer van Loes een belangrijke schakel zou zijn. Van ontvangst tot aan het aanbrengen van toners, het wassen van de haren en het inplannen van afspraken ben ik een echte duizendpoot.

Naast mijn middelbare school train ik mee met de maandelijkse salon training, maar ook leer ik veel op de pop en spiek ik veel mee. Alleen al door goed te luisteren en te kijken naar alle kapsels die worden geknipt, leer ik al heel veel. Ik wil dan ook heel graag tijdens mijn kappersopleiding BBL bij De KleurKamer stage gaan lopen. 

Soms ben ik nog wel een beetje verlegen, maar ook ik heb zeker wel mijn favoriete kleuren en of kapsels. Uiteindelijk ben ik stiekem wel weer verbaasd als er een kleur gemaakt wordt waar ik zelf niet opgekomen zou zijn, maar dit heeft natuurlijk ook te maken met ervaring.“

Aanwezig:

Maandag, woensdag, vrijdag & zaterdag

Expert in:

Jou op je gemak stellen

Weetjes over Sophie:

  • Ik  heb best wel veel schoenen
  • Ik ga zonder mascara echt de deur niet uit 
  • Ik kan mijn eigen haar avonden lang vlechten
  • Ik spreek heel graag af met vrienden

Leer ook onze andere Stylisten beter kennen

Dephany

TOPSTYLIST EN COLORIST

Ilonca

HAARSTYLIST & COLORIST

DEMI

TOPSTYLIST & COLORIST