Wij geloven niet in één styling-product die al jouw wensen vervult, maar in een combinatie en opbouw van verschillende producten die elkaars werking versterken en optimale resultaten voor je haar geven. Daarom bevat het stylingspakket van Kapster Loes uit 2 producten.

Glad en glanzend haar

Wil jij jouw volle bos krullen verzwaren en glad maken zonder dat deze snel wijds gaat uitstaan.

Of wil jij langdurige pluiscontrole om jouw dansende wijd uitstaande haar zacht en stijl te houden.

Niet alleen op de eerste dag plezier van je styling, maar ook echt de volgende dag resultaat houden van de energie die jij erin hebt gestopt.Volume en stevig haar

Heb jij een korte look, lang haar met of zonder updo of krullend haar dat meer veerkrachtige krullen wenst?

Wil jij stevigheid die restylebaar is gedurende de gehele dag of week?

Een styling pakket voor de perfecte houdbaarheid van jouw look voor hitte tools, volume en stevigheid.

Het opbouwen van producten is nog nooit zo prettig geweest.

Hoe lang doe je met de producten

Jouw stylingspakket bestaat uit 2 stappen/producten, één styling lotion of mousse om in nat en of droog haar aan te brengen, en een styling fixatie om in droog of nat haar aan te brengen.

  • Styling lotion of mousse 3 tot 4 maanden
  • Styling fixatie 3 tot 4 maanden

Ontvang korting en bonussen!

Omdat wij jou willen helpen met jouw haarritueel, willen wij jou ook ondersteunen met nog meer comfort met ons jaarabonnement.

Jij kiest hoe vaak per jaar een stylingspakket gratis toegestuurd wordt. Jij kiest jouw korting van 3% of 7% en ontvangt een video whatsapp call van €14,95 cadeau. Bij een jaarabonnement van 4 leveringen in 4 termijnen ontvang jij ook een bijpassend cadeau t.w.v. 19,95.

Mogelijkheden

  • Eenmalige aanschaf
  • Jaar abonnement met 3 leveringen 3% korting en Whatsapp video advies
  • Jaar abonnement met 4 leveringen 7% korting + Whatsapp video advies en 1 extra bonus t.w.v

Betaalopties

  • Eenmalig met ideal bij eenmalige aanschaf
  • In 3 termijnen (3 leveringen)
  • In 4 termijnen (4 leveringen)
  • In 12 termijnen (alleen bij 3 en 4 leveringen) geen 3% of 7% korting

Whatsapp video advies bij een jaarabonnement

Omdat Whatsapp video advies zichzelf heeft bewezen dat het echt werkt. Bij jou dat klein beetje twijfel wegnemen door vragen te stellen en te kletsen over jouw haarritueel. Wij willen jou en zoveel mogelijk mensen helpen met het comfort van gezond mooi glanzend haar zonder dat het futloos is en of snel vet wordt. Hoe ontzettend fijn dat dit ook online kan zonder zelf te moeten beslissen wat goed is voor jouw haar, maar ook echt het advies van een kapper te krijgen die dagelijks tientallen types haar door de vingers krijgt.


Meest gestelde vragen

Hoe lang doe je met 1 pakket?

Met een gemiddelde van 2 tot 3 keer per week wassen en verzorgen kun je 3 tot 5 maanden met een verzorgingspakket doen. Bij langer haar gebruik je iets meer product en id hierbij ons advies om voor 4 leveringen per jaar te kiezen.

Wat gebeurt er als ik een verkeerd pakket heb uitgekozen met een jaarabonnement?

De prijzen van een stylingspakket liggen niet gelijk aan elkaar, mocht dit dus een verkeerde klik zijn, stuur dan even een mailtje naar webshop@kapsterloes.nl. Zo kunnen wij de betaling storneren en jij een nieuwe order plaatsen.

Wat gebeurt er als mijn laatste levering is bezorgd?

Het abonnement loopt automatisch af, je hebt dus geen opzegtermijn. Je ontvangt bij de laatste levering een mail om weer een nieuw abonnement af te sluiten.

Wanneer ontvang ik de bonus?

De bonussen ontvang je bij de eerste levering.

Hoe plan ik een Whatsapp video call in?

Deze plan je in na aankoop van je product via de mail. Jij ontvangt van ons een linkje waar je online jouw tijd kunt inplannen. Hier vind je ook ons Whatsapp nr. waar jij ons op de door jouw gekozen tijd met video bellen kunt benaderen.