Dit wil je toch ook?

– Creatief kunnen werken in de leukste (kleur)salon van Hellevoetsluis
– Het mooiste tuinuitzicht tijdens het geven van een wasmassage
– Fijne verlichting zonder schaduw momenten tijdens het knippen of kleuren
– De leukste en eigenzinnige personeelsuitjes, team- en groeigesprekken
– De beste chill kantine die je maar kunt wensen
– Een salon waar verbondenheid, transparantie en eerlijkheid op 1 staat

Wat betekent haarstylist zijn bij De KleurKamer?
Als haarstylist ben je soms levenslang een praatpaal en coach op het gebied van wie jouw klant wilt zijn en wat jouw klant wilt uitstralen. Onze klanten zijn allemaal uniek, leuk en gezellig. Ze voelen zich welkom en kunnen zijn wie ze echt zijn, gewoon zichzelf.

Jij als haarstylist bent je eigen ik, je weet wie je bent en waar je voor staat. Dit alles komt samen tot een formule dat werkt en ons de gelegenheid biedt creatief te blijven met coupe en kleuringen.

Gelijkwaardigheid staat bij ons altijd op nummer 1.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een ware gastvrouw voor onze klanten en je verleent service op een vriendelijke, efficiënte en persoonlijke wijze. Je bent enorm leergierig en je wilt graag jouw skills als haarstylist en kleurexpert verder ontwikkelen. Je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je hebt een flexibele persoonlijkheid die goed functioneert in een groeiend team.

“Hairstylist zijn is buiten de lijntjes kleuren op hoog niveau. Wees kritisch op je werk en blijf jezelf ontwikkelen.”

Wie is het brein achter De KleurKamer?

Loes is een ambitieuze haarstyliste met een internationale visie. Een visie die ervoor heeft gezorgd dat ze niet alleen in de salon haarstylist is, maar ook in verschillende shows op de (internationale) Fashion Weeks backstage werkt, en ook dit jaar voor de derde keer backstage te vinden is op het Euro visie Songfestival. Daarnaast is Loes als Creative Artist voor Goldwell regelmatig in de Goldwell Academy in Amsterdam of Antwerpen te vinden om hier haar zelf geschreven trainingen samen met Michiel van Kamer88 te verzorgen.

Loes is een haarstylist met een interesse in de diversiteit van de mensheid. Elke klant heeft zijn eigen verhaal en missie. Een mix van liefde voor haar en mode, en een scherp oog voor de individuele stijl van klanten, combineert Loes met veel passie, technische vaardigheden en (inter)nationaal gevolgde trainingen.

Waarom bij ons werken?

Je komt te werken in een klein team van collega’s die dagelijks gepassioneerd bezig zijn met hun vak, in een salon met een huiselijke, moderne en warme uitstraling.

Je krijgt voldoende ruimte om je skills en creativiteit te blijven ontwikkelen en jezelf te blijven ontplooien. Je zult de mogelijkheid hebben om aan wedstrijden deel te nemen en om bij shoots en shows achter de schermen te werken.

Qua primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO voor het kappersbedrijf en word je meegenomen in een variabel beloning systeem.

Ben jij die persoon, zo een vakidioot die graag bij ons wilt werken?

Vertel jouw visie of verhaal via een motivatiebrief of video en stuur deze door naar info@dekleurkamer.nl. We willen je graag PUUR ontmoeten, zoals jij jij bent. Vertel ons waarom jij haarstylist bent of graag wilt worden met toffe en te gekke foto’s. Hoe besteed jij je vrije tijd, wie zijn je huisdieren en hoe ga jij graag met vakantie?

Zo eet Loes bijvoorbeeld geen varkensvlees en haast geen vlees, is ze een natuurlijke ster in intermittent fasting, heeft ze een camper en is dol op persoonlijke ontwikkeling, Nothing hill kijken en ze wilt graag piano leren spelen.