Afspraak maken

Afspraak weetjes
Online kunnen 24/7 knip- en kleurbehandelingen worden ingepland. Wanneer je een afspraak maakt kun je kiezen uit verschillende stylisten:
– Haarstylist
– Topstylist
– Masterstylist.
Alle Haarstylisten en Topstylisten zijn professionals & opgeleid door onze Masterstylist en verstaan hun vak als geen ander. Het prijsverschil zit in het aantal jaren ervaring, beschikbaarheid en het stadium in hun carrière waar zij zich bevinden. Klik hier voor een overzicht van onze behandelingen en prijzen.

Online afspraken maken
Wegens vele no-shows hebben wij onze online agenda aangepast. Wij willen graag mooi haar maken voor de juiste glimlach. Je betaalt nu vooraf 10% van de online gekozen behandeling aan. Dit verrekenen we bij het afrekenen. Mocht jouw behandeling tijdens de afspraak anders verlopen, dan passen wij dit bij de kassa aan. Geen zorgen.

Mocht je jouw afspraak binnen 24 uur annuleren, dan zien wij dit als een no-show en zullen wij jouw aanbetaling daarvoor rekenen. Naast de overige kosten die we rekenen voor annuleren binnen 24 uur. Lees de voorwaarden hieronder.

Wat nu als je jouw geboekte afspraak niet kunt nakomen?

Annuleringsvoorwaarden?
Zijn je plannen veranderd? Laat het ons minimaal 24 uur van tevoren telefonisch weten of annuleer jouw afspraak via de bevestigingsmail. Annuleringen via Instagram en/of e-mail kunnen tijdens openingstijden niet worden gelezen en kunnen dus ook niet worden verwerkt.

Kosteloos annuleren
Tot 24 uur voor aanvang kun je kosteloos je afspraak annuleren.

50% annuleringskosten
Annuleer je jouw afspraak binnen 24 uur, dan brengen wij de helft van de gekozen behandeling in rekening. Deze rekening wordt per e-mail verstuurd en dient voor de eerstvolgende afspraak betaald te zijn. 

100% annuleringskosten
Indien je 1 uur of nog korter voor aanvang annuleert, dan brengen we 100% van de gekozen behandeling in rekening. Deze wordt per e-mail verstuurd en dient voor de eerstvolgende afspraak betaald te zijn.

Ons advies is geen mooi haar aanpraten!

Vragen over behandelingen of prijzen?
Heb je vragen over de kosten van je behandeling? Kom dan gerust langs voor een gratis advies afspraak of neem telefonisch contact met ons op. Op deze manier kunnen wij jouw vraag zo concreet en persoonlijk mogelijk beantwoorden. 

Onze prijzen worden berekend op basis van jouw haarlengte, haardikte, de haarkwaliteit en de behandelingstijd. Tijdens een advies afspraak denken onze Stylisten met je mee, geven wij een prijsindicatie voor de kleurbehandeling en bespreken we samen jouw nieuwe haar ritueel.

Check gerust of wij de kapsalon zijn waar jij naar op zoek bent.
Wij hebben al onze Facebook en Google reviews voor je gebundeld op onze reviewpagina.

Dat jij zelfverzekerd met een glimlach de deur uit loopt staat bij ons op nr. 1.

Het maken van een afspraak is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest. Een grote selectie aan behandelingen kun je online boeken. Zit jouw behandeling er niet tussen? Bel ons gerust, dan kunnen wij de juiste tijd voor de behandeling inplannen.

Bereikbaarheid

Auto:
Voor de deur kun je onbeperkt gratis bij ons parkeren

Openbaar vervoer:
De bus 105 stopt om de hoek van onze salon.

Fiets:
Parkeer je fiets op de stoep of zet hem naast een boom.