Jouw transformatie start hier.

Binnenkort neem je plaats in ons oude gezellige koetshuis. Je krijgt een groet van Sunny onze labradoodle en neemt gezellig plaats aan de kleurbar of de kleurlounge bij het vogeltjesbehang. Voel je vooral welkom en thuis.

Eerste keer bij ons kleuren?
Super tof dat wij jouw look mogen versterken met kleur, je hebt vast honderd ideeën maar weet niet zo goed hoe dit in ons werk vertaald moet worden. Heel begrijpelijk en daarom hebben wij ook een gratis advies momentje voor kleuringen. Het zou natuurlijk heel zonde zijn dat de gekozen kleurbehandeling te kort tijd is voor jouw gewenste look.

Geen paniek, maar we willen echt de tijd nemen voor jouw haar en kleur. Het kan dus best zo zijn dat jouw kleuring niet kan doorgaan op jouw gekozen tijd en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Ons advies is daarom gratis en snoept geen tijd van jouw uiteindelijke behandeling af. Wij kunnen hierdoor echt perfect werk afleveren zonder tijdsdruk, fijn toch? Zo kunnen we samen eerst naar je wensen kijken en zien of dit past binnen je budget en haarroutine.

Je mag ons ook altijd even bellen op 0181-319393

Zoveel keus in kleur en zoveel soorten en verschillende lengtes en diktes van het haar. Wij schrikken niet van haar, wij houden van haar.BEREIKBAARHEID

Auto:
Voor de deur kun je onbeperkt gratis bij ons parkeren

Openbaar vervoer:
De bus 105 stopt om de hoek van onze salon.

Fiets:
Parkeer je fiets op de stoep of zet hem naast een boom.