Jouw transformatie start hier

Binnenkort neem je plaats in ons oude gezellige koetshuis. Je krijgt een groet bij binnenkomst van Sunny onze labradoodle en neemt gezellig plaats aan de kleurbar of de kleurlounge bij het vogeltjesbehang. Voel je vooral welkom en thuis.

10% aanbetaald
Dankjewel hiervoor, je hebt al een stukje van jouw gekozen behandeling betaald. Dit verrekenen we die dag bij het afrekenen. Mocht jouw behandeling tijdens de afspraak anders verlopen, dan passen wij dit bij de kassa aan. Geen zorgen.

We vragen je altijd om uiterlijk 24 uur van tevoren te laten weten als je niet komt. Mocht je jouw afspraak binnen 24 uur annuleren, dan zien wij dit als een no-show en zullen wij jouw aanbetaling daarvoor rekenen. Lees de voorwaarden over annuleren hier.

Kom je voor de eerste keer bij ons kleuren?
Super tof dat wij jouw look mogen versterken met kleur. Je hebt vast honderd ideeën, maar weet niet zo goed hoe dit in ons werk vertaald moet worden. Heel begrijpelijk en daarom hebben wij ook een gratis Kleuradvies momentje. Ben je deze vergeten te boeken? Bel ons even op 0181 – 319393. Het zou natuurlijk zonde zijn als de gekozen kleurbehandeling niet de juiste is en wij te weinig tijd hebben voor jouw gewenste look. Ook kunnen we samen naar je wensen kijken en zien of dit past binnen je budget en haar routine.

Vragen? Je mag ons altijd even bellen op 0181-319393

Zoveel keus in kleur en zoveel soorten en verschillende lengtes en diktes van het haar. Wij schrikken niet van haar, wij houden van haar.Bereikbaarheid

Auto:
Voor de deur kun je onbeperkt gratis bij ons parkeren

Openbaar vervoer:
De bus 105 stopt om de hoek van onze salon.

Fiets:
Parkeer je fiets op de stoep of zet hem naast een boom.