fbpx

De Kapster Loes verwendag ten bate van Viva la Donna 2012

Op 18 maart 2012 was de Kapster Loes verwendag ten bate van Viva la Donna. Viva la Donna is een stichting die zich vld12_make-upinzet voor vrouwen met de diagnose kanker. Deze stichting geeft voorlichting en organiseert Verwendagen voor deze vrouwen. Loes Heuser, in haar hoedanigheid van “Kapster Loes”, is bij de stichting aangesloten en organiseerde ook dit jaar weer de Verwendag.

Een stijlvolle uitnodiging van de Kapster Loes verwendag ten bate   van Viva la Donna, was de eerste glimp van een leuk uitzicht naar een toch wel verrassende dag. Veertien dames, die allen in een verschillend stadium van behandeling van kanker verkeren, namen aan de Verwendag deel. De dag stond in het teken van “weer eens op en top vrouw zijn”. Dat je niet alles in de hand hebt met deze ziekte bleek bij een ziekmelding om acht uur in de ochtend. Deze plek hebben we
kunnen invullen door een andere dame te benaderen. Norma Pothof mocht als gastvrouw de dames verblijden met een rit in de Star Limousine. Hoe voller de limousine werd hoe nieuwsgieriger de dames werden naar wat er zou komen. In de limousine kregen de dames al snel hun eerste cadeau, een persoonlijk programma van de verwendag gestrikt met een sjaaltje en naambadge. Bij aankomst in het vijf-sterren-resort Cape Helius werden de dames door de 16 vrijwilligers warm ontvangen. Na het nuttigen van koffie en thee werd direct het programma gestart.

Een rustkamer waar de massage’s verzorgd werden door Angelique van de De Vlinder en door Angela van Sportmassage- en pedicurepraktijk. Met de lichamelijke klachten werd heel goed rekening gehouden. In dezelfde ruimte werden ook de schoonheidsbehandelingen gegeven door Mariska van Salon Mariska en door Marja van Looking Good. Het was behelpen met de ruimte, maar de dames hebben heerlijk kunnen genieten van de rust en de behandelingen.

Een modekamer waar make-up en kleding elkaar goed aanvulden. De Professionele make-up werd verzorgd door Helen en Alexandra van Douglas. De make-up werd van naturel tot fashion aangebracht, aangepast aan de dame in de stoel. Aanvullend werd er door Heleen en Sandra van Twins ladies fashion een persoonlijk kledingadvies gegeven. Zowel sieraden, sjaaltjes als hele outfits werden aangedragen en gepast. Met behulp van een moodbord werd gekeken naar de stijl van de dames.

De dames van De DoeDijk waren dit jaar ook op de verwendag. Heidi en Gisela zijn erg creatief en hebben de dames begeleid met het realiseren van een geweldig doek. Geknipt en geplakt werd er. Diverse gevoelens belanden op het doek met persoonlijke berichten of uitspraken. Het is een leuk resultaat geworden.

De dames zagen er stralend uit! De haren, handen, het gezicht, de make-up, kledingadvies en een massage werden volledig door het verwenteam van zestien vrijwilligers verzorgd. Na al deze verwenbehandelingen kregen de dames een professionele fotoshoot door Ilvia Witte Fotografie. In de vide van het hotel werd een ministudio gemaakt, waar de dames geheel in stijl op de foto gingen. Gekleed in mooie kleding, zag iedereen er stralend uit.

Met een goed gevulde goodiebag gesponsord door bedrijven uit deze regio en een mooie bos bloemen van Green Partners namen wij afscheid van de dames. De Star Limousine bracht de dames weer naar huis, waar hen een warm ontvangst van familie en vrienden wachtte.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren:
[sponsoren]                                                                                                                  [/sponsoren]

Salon Mariska | De Doe Dijk | Bakkerij Klok | De Levensboom | De suikerzussen

© 2022-2024 De KleurKamer