fbpx

Andrélon Vs Moroccanoil en Goldwell kleurverzorging

Andrélon kleurmasker alert……….
Kleurmaskers zijn toch kleurmaskers en uitwasbaar? Wij ontvangen veel noodkreten van collega kappers dat Andrélon kleurmaskers niet, tot heel slecht op te lichten zijn en de kleur totaal anders kan uitpakken. Deze ellende willen we graag voorkomen voor jouw portemonnee en voor onszelf, want wij maken niets liever dan onwijs mooie kleuren. 

Heb jij blond haar en wil jij een kleurmasker gebruiken?
Maak je haar frisser en glanzender en minder warm met bijvoorbeeld een Platinum masker of gebruik Icy blond conditioner van Goldwell. Wil jij je blond tijdelijk wat opfrissen met een gekleurde Moneypiece of de puntjes inkleuren zonder dat je er permanent aan vast zit, dan kun je voor de Rose gold of de Warm red kiezen. Draag jij een warm blonde kleur, kies dan voor Champagne of Light warm blond.

Deze dame hiernaast of hierboven is met het Lila kleurmasker van Moroccanoil gekleurd.

Heb jij donker naturel of geverfd haar en wil je iets geks proberen met een kleurmasker?
Ja zonder restkleur, gewoon 3 tot 6 wassingen plezier hebben van glanzend haar en even net iets anders. Gebruik dan eens  i.p.v. een normaal masker een kleurmasker Cocoa of Cool red voor net even tijdelijk een ander accentje.

Deze dame is met het kopere kleurmasker van Moroccanoil gekleurd.

Kleurmaskers gebruiken is niet verboden toch?

Wij zijn echt oprecht fan van kleur maskers of kleur conditioners van Moroccanoil en Goldwell. Deze maken je kleur weer voller of geven je tijdelijk een andere kleur, maar geven ook jouw huidige kleur een langere levensduur. Zo gebruikt Loes altijd de Aqua van Moroccanoil, Mandy is groot fan van de Rose gold en Selina gebruikt vaak de Champagne kleur van Moroccanoil. 

Advies en testen voor een kleurmasker bij ons in de salon.
Wil je kennismaken met onze kleurverzorging dan kun jij ook kiezen voor Knippen Comfort €41,50 (wasmassage, (kleur)masker, knippen en handdrogen)

Welke kleuren zijn er dan allemaal mogelijk in de salon?
Wij zullen vooraf samen bespreken wat er mogelijk is met jouw haarkleur. Jij kunt kiezen uit Aqua, Fuchia, Rose gold, warm blond, silver blond, koper en koel bruin. 

Heb jij Andélon kleurmasker gebruikt en heb jij een kleurafspraak bij ons?
Licht ons van te voren in, wij kunnen dan rekening houden met extra product en of een langere zit om zo de juiste kleur te kunnen maken. 


BLOG: Wat is het verschil tussen de producten van de kapper en de drogist?
BLOG: Corona i.c.m. stress en haaruitval
BLOG: Hoe gebruik je haarlak?
© 2022-2024 De KleurKamer