fbpx

Color Zoom wedstrijd 2019

Hoe tof is het om next level met onze creativiteit te gaan? De collectie Color Zoom van Goldwell geeft elk jaar kappers de mogelijkheid om het zevende beeld in te sturen. Elk jaar nieuwe beelden, elk jaar een pittige uitdaging, elk jaar de mogelijkheid om te winnen en wellicht samen met Goldwell samen de nieuwe collectie te maken waar kappers weer aan mee kunnen doen met het zevende beeld.

De Color Zoom Challenge is een van de grootste live competities voor stylisten in de kapperswereld. Durf, bots en rebelleer. Ga voor gedurfde kleuren, scherpe contouren en sterke contrasten. Sabrina, Mandy, Roan en Loes zijn deze uitdaging samen aangegaan, elk met zijn of haar eigen foto. Staan wij eind september in Wenen in de Finals?

Zondag 23 juni tijdens een Goldwell event wordt de top 3 bekend gemaakt. Volg ons op onze socials, Instagram of Facebook, en blijf zo op de hoogte van de laatste updates.

Wil jij een van deze Color Zoom looks? Ons advies om eerst een gratis advies afspraak voor jezelf in te plannen, hier bespreken we de mogelijkheden en geven wij een prijsindicatie.

© 2022-2024 De KleurKamer