fbpx

Eurovisie Songfestival nieuws

 

Eurovisie Songfestival in Nederland
Heb jij ook vorig jaar gekeken hoe Duncan de eerste plek bemachtigde? Ikzelf (Loes) zat film te kijken en op mijn telefoon het Songfestival, want wilde Duncan niet mislopen. Spannend was dit zeg, uiteindelijk heb ik het thuisfront zover gekregen om de film te pauzeren zodat we live op groot scherm konden genieten van dit succes. Emotioneel werd ik wel een beetje, wetende dat de oma van Duncan als trouwe klant van ons in haar huis wellicht aan het zuurstof moest van blijdschap. Al die verhalen zie ze met grote trots vertelde en nog verteld van wat haar kleinzoon Duncan allemaal wel niet doet, en of heeft gedaan.

Artistic team Moroccanoil
Alle ingrediënten liggen voor het oprapen. Het is in Nederland, Rotterdam is aan te rollen en Loes heeft 6 jaar ervaring met backstage werken op shoots en fashion week. Hierna volgde een oproep voor 2 kappers uit Nederland, om het artistic team van Moroccanoil te versterken tijdens het Eurovisie Songfestival. Zo geschiede, Loes is uit vele inzendingen gekozen om backstage het artistic team te ondersteunen.

Eurovisie Songfestival
Vorig jaar hebben 41 landen deelgenomen aan dit jaarlijkse evenement. Voor de vijfde keer won Nederland met dank aan Duncan Laurence. Een event wat vele gezichten heeft en open staat voor eigenheid. Hoe tof is het dat dit jaar Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit het gaan presenteren, met daarnaast de online presentatrice Nicky Tutorials.

Wij nemen jullie mee backstage
Het zal hard werken zijn, met een hoge stressfactor., maar dit alles willen wij proberen waar kan met jullie te delen. Op Instagram stories van 11 t/m 17 mei kan je ons volgen.

Heb jij al kennis gemaakt met Moroccanoil?
Tijdens je bezoek aan onze salon vertellen we er graag wat meer over, of lees hier al iets over het meest populaire product van Moroccanoil.

Processed With Darkroom

© 2022-2024 De KleurKamer