fbpx

Exclusive private haircut

Ben jij op zoek naar een kapper die met spoed jouw haar kan knippen?
Of wil jij graag in deze tijd liever een 1 op 1 knipafspraak zonder andere klanten en personeel in de salon? Wil jij de exclusieve aandacht op tijden die anders zijn dan de huidige openingstijden?

Dan is dit voor jou nu de perfecte kans om hier gebruik van te maken. Wij plannen hiervoor 1 uur uit, speciaal voor jou zonder andere mensen in de salon. Je haar wordt gewassen en verzorgt met een masker, wij knippen je haar en maken het af met een uitgebreide styling naar wens.

Tijdens deze exclusieve private haircut bieden wij mondkapjes aan voor jou en onszelf als hiernaar belangstelling is.

Heb jij iemand in de familie die ernstig ziek is en durf je hierdoor niet naar de kapper of vindt je de corona tijd wel een beetje spannend, en wil je graag zo min mogelijk in contact komen met mensen maar wel graag je haar geknipt hebben door Loes? Dan is dit nu de juiste oplossing voor jou.

Hoe boek je deze private haircut?
Voor snel en direct contact adviseren wij om naar de salon te bellen 0181-319393. Wil je een rustige aanpak dan kun je ons een mail sturen naar info@kapsterloes.nl. Wij bekijken dagelijks onze mail, houdt er rekening mee dat tijdens de openingstijden wij niet tot nauwelijks de mail nakijken. Wij reageren altijd binnen 24 uur op salondagen. De tijd en dag gaan in overleg, zodra wij dit samen mondeling of per mail zijn overeengekomen ontvang je van ons een bevestiging per mail.

Deze exclusive haircut service bieden wij aan voor €75,- tijdens de corona periode. Mocht je ergens twijfelen of denken hé dit heb ik nog niet gelezen, contact ons per mail of bel ons op. Wellicht zie ik (Loes) jou dan wel tijdens deze nieuwe ervaring voor jou en mij.

 

© 2022-2024 De KleurKamer