fbpx

Wenen, shows, wedstrijd & fun

Meedoen aan Colorzoom was onwijs gaaf, we zagen ons al helemaal in de nationale top 3 staan. Waarna deelname aan de internationale finale in Wenen het vervolg zou zijn.

Trots dat we mee gedaan hebben, en trots op onze inzendingen, maar deelname aan de finale zat er dit keer niet bij. Als team zijn wij Nederland gaan aanmoedigen tijdens de internationale finale in Wenen.

Shows, finale, netwerken en borrels. Wat hebben wij het leuk gehad, en was dit uiteindelijk een ontzettend leuk team uitje. Wij zijn geïnterviewd voor het youtube kanaal van Goldwell, nieuwe producten mogen testen en inspiratie opgedaan bij internationale kappers tijdens de shows.

Wat gaat er volgend jaar voor nieuws komen?
Op lang haar gebied gaat er een nieuw soort semi-permanente permanent komen. Hier wordt nog in ontwikkeld, maar zoals het ernaar uit ziet zal er keus zijn uit 3 soorten krul. Wij waren erg benieuwd maar de gadget en kunnen dus ook niet wachten tot voorjaar 2020.

Op kleur zal er ook wat tofs bijkomen, hierover kunnen we helaas nog niet zoveel vertellen. Maar dat het glamorous zal zijn is in elk geval zeker.

© 2022-2024 De KleurKamer