fbpx

Kleur trends 2020

Voorjaarskriebels
Heb jij ook de kriebels om dit voorjaar jouw haarkleur eens stevig of mild een touch up te geven? Weet jij niet zo goed wat jou staat, of wat er op dit moment beweegt op het gebied van kleur. Maar vooral, wat gaat deze kleur touch up precies kosten. Onze haarstylisten Mandy en Selina gaan je hieronder ietsje meer vertellen over de kleurtrends voor 2020.

 

Raspberry bourbon
De kleur die dit jaar helemaal in de mode komt is de kleur Raspberry Bourbon. Een gloed in het haar van de rode framboos in combinatie met de bruine whiskey kleur. Je kan kiezen voor de stevige variant met groot kleurverschil, maar je kan ook een subtiele gloed kiezen. Een mooie trend die bij bruin haar al gerealiseerd kan worden met een accent folie techniek vanaf €58,50, of als je nog niet de juiste wiskey basis hebt een totaal kleuring met accenten vanaf €101,00. 

 

 

Burnt Orange (intens koper)
Een wat gewaagde kleurtrend, die zeker bij blauwe ogen en de juiste huidtint prachtig zal staan. Om deze intense kleur in donkerbruin of zwart haar te krijgen moet het eerst ontkleurd worden vanaf €67,00 om vervolgens ingekleurd te worden met een kopere tint naar wens vanaf €56,50. Hoe stevig en houdbaar je de kleur wilt, bepaalt met welk product we jouw haar gaan inkleuren. Heb jij natuurhaar zonder verf geschiedenis? Dan kleuren wij je haar alkalisch (verf) in als totaal kleuring. Wil jij deze kleur wat subtieler, dan gebruiken wij een folies techniek vanaf €58,50, waardoor het koper mooi door je haar heen danst.

 

 

Classic blue
Dé pantone kleur van het jaar 2020. De tegenhanger van de kleur van vorig jaar, living coral. Pantone beschrijft deze kleur als klassiek, elegant en zelfverzekerd. Kies voor gewaagd of de milde versie.
Totaal onkleuren en inkleuren kan al vanaf €123,50, of maak gebruik van een balayage techniek met uitwasbare blauwe toner vanaf €152,50.

 

 

Blond
Met oog op het voorjaar komt de kleur blond elk jaar weer terug. Een zonnetje in je haar voor alvast dat zomerse gevoel. Dit jaar gaat het om natuurlijk en gezond haar, mooi honing blond en niet over geblondeerd. Door het gebruik van highlights vanaf €58,50 of een balayage vanaf €108,50 krijg je een natuurlijk effect zonder dat je vastzit aan een toekomstige balkje als uitgroei.

 

 

Pastel
Naast natuurlijk blond haar, is ook nog steeds de pasteltint veel gezien. Leuk voor een festival, het geeft veel glans, is uitwasbaar en je kan het thuis bijhouden als je wilt. Pastel toning heb je al vanaf €37,50. Onze haarstylisten vertellen je er graag wat meer over tijdens jouw afspraak. 

 

 

Cappuccino
De combinatie van donkere en lichte tinten, hetzelfde effect als melk en koffie in een cappuccino. Een subtiele natuurlijke tint. Deze techniek wordt toegepast door middel van folies vanaf €58,50.

 

Gratis kleuradvies
Twijfel je over een van de kleurtrends of wil je advies over welke kleur het beste bij jou past? Kom vrijblijvend langs voor een gratis kleuradvies. Wat is haalbaar met jouw haar, de houdbaarheid van kleur, thuisverzorging en prijsindicatie worden tijdens een kopje koffie of thee besproken. Een kleuradvies is telefonisch en online in te plannen.

© 2022-2024 De KleurKamer