fbpx

Kleurtrend: The Perfect Bleed

Hoe tof zijn al die trends op haar gebied? Wij houden ervan. De ombre, balayage, moneypieces, babylights, granny grey, blorange en noem nog maar een paar trends op die gepasseerd zijn en of nog trendy zijn. Wij houden van vernieuwen op knip en kleurgebied. Daarom is Loes in het voorjaar twee keer naar Londen geweest om de nieuwste kleurtrend, ‘the Perfect Bleed’, eigen te maken.

Een goede basis voor the Perfect Bleed bestaat uit een lichte basis, oftewel een geblondeerde ondergrond. The Perfect Bleed is een kleur die overloopt in een andere kleur, hiermee kun je variëren zoals jij wilt. Combinaties zoals donker blauw naar blauw-mint, of rood op de aanzet uitlopend naar geel in de punten. En wat dacht je van een violet aanzet, met roze in de punten? Zo weten wij nog wel meer toffe combinaties te benoemen. Maar het aller belangrijkste is je basis, zorg voor een egale blonde basis.

Ben jij benieuwd of jouw haar dit kan? En of het je staat? Onze haarstylisten geven advies op maat, prijsindicatie en thuisonderhoud worden hierin ook besproken. Zo weet jij waar je aan toe bent en weet je of je klaar bent voor deze nieuwe trend.

Kom vrijblijvend langs of plan jouw gratis advies online. Zo plan je het moment wat jou goed schikt.

© 2022-2024 De KleurKamer