fbpx

Backstage stylist tijdens Eurovision 2023

Een serieuze baan tijdens de Eurovision songcontest

Wat in 2021 begon met een Instagram challenge, is nu voor de 3de keer op rij een serieuze baan tijdens de Eurovision songcontest 2023. Loes mag dit jaar weer achter de schermen werken tijdens de jaarlijkse Europese zangwedstrijd. Vet gaaf natuurlijk, maar het is ook een pittige werkklus. 

De wereld waar Loes in terecht komt is magisch en zo voelt zo’n hele week ook. Het is een 6-daagse werkweek met internationale collega’s die samen zijn gebracht vanuit het merk Moroccanoil. Een variatie van collega’s die educatie verzorgen in hun eigen land, maar ook collega’s die alle beelden maken voor Moroccanoil voor internationaal gebruik. Een grote verzameling van inspirerende mensen bij elkaar. 

Moroccanoil is de grootste sponsor van Eurovision

De stand wordt groots opgebouwd met een wachtruimte, kaptafels en met alle werktools van Moroccanmoil die Loes elk jaar weer mee naar huis mag nemen. Een volle koffer voor Loes, maar ook een volle koffer voor de meeste mensen die hun haar daar laten verzorgen. Het geven van advies tijdens Eurovision staat voorop, naast het feit dat het haar natuurlijk goed moet zitten. De geur van Moroccanoil is bovendien helemaal niet vervelend om in te werken.

Hoe ziet een dag eruit van een backstage haarstylist?

Dansers, maar ook backstage medewerkers kunnen hun haar laten doen. Vorig jaar had Loes een bandlid van Oekraïne in haar stoel, die ook het jaar ervoor bij haar plaats heeft genomen. Iedereen is welkom en krijgt een touch van Moroccanoil mee als hij of zij een afspraak heeft staan. Mocht het werkprogramma het dit jaar toelaten dan is Loes te vinden in een vintage winkeltje, koffiezaakje of boekenwinkel in Liverpool.

Wanneer is Eurovision?
Op 13 mei, de grote finaledag, doen er in totaal 20 landen mee. De dagen ervoor op 9 en 11 mei zullen tijdens de semi-finales de eerste afvallers zijn. In totaal start Eurovision met 37 landen waarvan er maar één de winnaar kan zijn. Ga jij kijken?

Moroccanoil is de grootste sponsor van Eurovision

De stand wordt groots opgebouwd met een wachtruimte, kaptafels en met alle werktools van Moroccanmoil die Loes elk jaar weer mee naar huis mag nemen. Een volle koffer voor Loes, maar ook een volle koffer voor de meeste mensen die hun haar daar laten verzorgen.

Het geven van advies tijdens Eurovision staat voorop, naast het feit dat het haar natuurlijk goed moet zitten.

De geur van Moroccanoil is bovendien helemaal niet vervelend om in te werken.

Wij hebben een toffe winactie van Moroccanoil

Doe jij mee met onze winactie t.w.v. 258 euro?
Heb jij een afspraak staan tussen vandaag en 13 mei? Dan is er al een klein kansje om een toffe prijs te winnen t.w.v. 258 euro. Je doet al mee door direct een nieuwe afspraak in de salon door te plannen voor jezelf, easy toch? Gewoon even jouw look vooruitplannen zodat het zo goed blijft zitten en kans maken op dit geweldige pakket. Vraag er even naar in onze salon.

Is de salon gesloten?
Nee, zeker niet! Onze salon is open zoals je van ons gewend bent. Deze week ontvangen Topstylisten Dephany en Demi je graag voor jouw haarmomentje, samen met onze salon assistent Sophie. 

Wil jij Loes backstage volgen?

Superleuk natuurlijk en hier gaan we zeker veel over delen op Instagram, maar niet alles zal op @dekleurkamervankapsterloes komen te staan.

Volg dus ook zeker @loesjejosine voor alle updates. Dit doen wij om verwarring te voorkomen, zodat (nieuwe) volgers wel zien dat de salon nog wel open is in die week.

Wie is Loes en hoe kijkt zij naar mooi haar?

“Ik heb veel interesse in de diversiteit van de mensheid. Elke klant heeft zijn eigen verhaal en missie. Het vertrouwen krijgen om met mijn visie en kennis bij te dragen aan elke nieuwe coupe vind ik echt fantastisch om te doen. 

Knippen is niet ingewikkeld of moeilijk. Het gaat erom dat je weet wanneer je ergens voor kiest. Hoe gezonder jouw haar met de juiste coupe geknipt is, hoe fijner jij thuis dit kunt nastreven.

Hieronder wat leuke beelden uit 2021 tijdens Eurovision in Rotterdam© 2022-2024 De KleurKamer