fbpx

Backstage werken tijdens het Euro Visie Songfestival

Kijk de video en zie ons allemaal inclusief Loes de laatste touch up doen van de winnaar.

Van Instagram naar Euro Visie Songfestival

Alweer meer dan één jaar geleden kreeg Loes haar backstage stylist plek door aan een groots Instagram challenge mee te doen dat door Moroccanoil werd georganiseerd. Hoe vet leuk dat na 6 jaar backstage Fashion week nu ook backstage werken op het Euro Visie Songfestival op onze Cv bijgeschreven kan worden.

Safety first

Deze maand is het echt zover en zal Loes een hele week van hotelkamer naar backstage werken leven. Het dagelijkse testen is dan ook een standaard gegeven waardoor er passend gewerkt kan worden. Een festival die er voor Covid anders had uitgezien, maar de fun van het backstage werken niet minder maakt. Whaaaaa, hoe vaak kan zoiets nu plaatsvinden in Nederland.


De kranten, sociale media en radio waren enorm geïnteresseerd.

Een klein berichtje naar de krant ontvouwt zich tot een groots interview en premium artikel in de kranten AD en Groot Hellvoet. Op onze sociale media kon je ook diverse backstage momenten volgen waar dit dan toegestaan was.

Wij en Loes zijn enorm verrast en blij met de enorme leuke reacties en afspraken die hieruit vloeide. Super dankbaar dat Loes hier mocht zijn en dat jullie zo meeleefden. Wie weet is Italië helemaal nog niet zo ver van ons bed show.

Foto door: jordybrada.com