fbpx

Permanent is weer hip

De permanent is terug van weggeweest

De permanent trend in de jaren ’80 had véél volume, strakke krullen en curly bangs. Wat bedoelen wij met de permanent van 2019?

Beach waves is één van de haartrends van dit seizoen, en op deze manier wil jij hem ook. Geen ouderwetse krullen die je moeder vroeger had. Nu geldt niet meer the bigger the better. Deze krullen zijn juist geschikt voor iedere dag. Deze losse krullen doen je meer denken aan mooie beach waves, maar dan door de permanent. Je kan er nu iedere dag uitzien alsof je naar de zee bent geweest, de manier om zonder hitte mooie slag te krijgen. Je haar zal er niet uitzien alsof het met een krultang is gekruld, maar juist veel natuurlijker. Sounds good!

Hoe gaan we te werk.
Je hoeft de permanente krullen niet per se vanaf de wortel te laten zetten. Een keuze aan diverse diktes, afdelingen en materialen maakt de permanent weer helemaal hip. Een rek test van jouw haar en het bespreken van Olaplex i.c.m. jouw permanent zijn stappen die we doorlopen voordat we jouw haar permanenten.

Wees voorbereid
Zorg er voor dat je haar in de allerbeste conditie is voor je een permanent neemt. Spring na het zetten van de permanent niet meteen onder de douche. Je mag je haar pas 48 uur na de behandeling weer wassen, anders kun je weer van voor af aan beginnen.

Gebruik producten voor krullend haar
Gepermanent haar vraagt dezelfde verzorging als haar dat van zichzelf al krult. Kies voedende keratine producten die je haar beschermen tegen vochtigheid, voor houdbaarheid en controle over jouw krullen. Kerasilk is hierbij onze favoriet i.c.m. de stylingsproducten van Goldwell. Wat en welke heeft jouw haar nodig? Dit wordt allemaal tijdens jouw afspraak passend naar jouw haar opgemeten.

© 2022-2024 De KleurKamer