fbpx

Wat is jouw haarritueel?

Ontdek welke type haar jij hebt en hoe je het moet verzorgen.

Dan heb jij als het goed is de juiste producten gevonden en ben je blij met hoe je haar zit, dit wilt iedere vrouw wel.

Heb je dit nog niet gevonden, dan is het belangrijk dat je jouw haarstylist vindt die bij je past, jouw haar kent en op zoek gaat samen met jou naar welk type haarstylist jij zelf bent. Wat doe jij in de ochtend aan je haar en hoeveel tijd wil je hieraan besteden?

Ja dit betekend dus dat er voor elk type thuis stylist, jijzelf dus, echt dat ene product is dat ervoor zorgt dat jij elke dag weer opnieuw verliefd wordt op je haar.

Onze haarstylisten nemen je mee in hun haarritueel.

Dit haarritueel voor lang haar zorgt ervoor dat jouw haar er gezond en niet vettig uit gaat zien.

Mandy heeft fijn haar, een gevoelige hoofdhuid. Haar probleem is dat het haar snel vet wordt zodra ze vaker haar haar gaat wassen. Ze neemt je mee hoe zij haar haar dagelijks verzorgd.

Mandy verteld;
Ik was mijn haar s avonds. Voor het avondeten breng ik Olaplex stap 3 in mijn haar aan zodat deze even lekker de tijd heeft om in mijn haar te trekken.

Ik was en verzorg mijn haar met de Olaplex shampoo en Olaplex conditioner. Na het wassen breng ik in mijn handdoek droog haar het split end recovery serum van Kerasilk aan.

Ik laat mijn haar aan de lucht drogen en ga slapen met vochtig haar in een losse vlecht. (Slapen met nat haar raden wij overigens niet aan dit omdat het haar kwetsbaarder is wanneer het nat is.) Ik slaap dan ook op een satijnen kussensloop om de wrijving en dus pluis haar te minimaliseren. ‘s Ochtends is mijn haar volledig droog en breng ik het in model.


Eerste styling dag:
Vaak kies ik ervoor om een krultang te gebruiken. Wanneer ik een krultang gebruik, spray ik de Twist Around van de Stylesign in mijn haar. Dit product zorgt ervoor dat mijn krullen tot 3 dagen meegaan. Ik verdeel een erwtje van de accentueting finishing cream van Keraslik door mijn haar en maak de krullen los met mijn handen of een paddle brush.

Dag 2:
Ik borstel mijn haar uit en mijn krullen zijn wat zachter dan de dag ervoor. Wanneer ik het nodig vind pak ik een pompje van het MoroccanOil treatment en verdeel deze door mijn punten.

Dag 3:
Ik gebruik een droogshampoo wanneer ik mijn haar vet vind. Zelf vind ik de droogshampoo van MoroccanOil erg fijn. Ik borstel het door en mijn volume en krullen zijn weer zacht en bouncy.

Dag 4:
Hier ga ik mijn haar wassen of nog even uitstellen met wat droogshampoo en draag ik mijn haar vaak vast in een mooie chinon knot met een mooie speld.

Maar wat kost dit nu per maand?

Dat zijn een hoop producten hoor ik je denken.
Wij maken graag een maandelijks kosten overzicht voor jou. Want hoe fijn is het als je weet wat jouw haarritueel nu echt financieel inhoudt?

Mandy gebruikt 3 shampoo’s en 3 conditioner;
– jaarbasis €189,00 (€15,75 p.mnd)

Het totale 4 daagse haarritueel van stylist Mandy inclusief styling en verzorging.
– €36 per maand

Welke styling jij nodig hebt en welk type stylist jij bent bepaald hoeveel jouw maandkosten zijn.
Ook Loes neemt je mee in haar haarritueel, zij wast dus maar 1 x per week haar haar. Hoe zij dit doet vertelt ze verderop in deze blog.

Alle producten van Mandy op een rij

Wil jij graag de laagste en beste instap verzorging voor jouw haar?

Wil jij vandaag al starten met de juiste shampoo en verzorging dan kun je al starten bij ons in de salon vanaf €12,50 per maand oplopend naar 15,75 per maand.

Best leuk om te zien toch? Dat juist het maand bedrag best wel meevalt.

Heb jij kort haar en wil jij meer stevigheid zonder dat het vet wordt?

Loes heeft fijn vlassig haar met een lichte slag. Haar probleem is dat als ze haar haar te vaak wast het slap en futloos blijft.

Haarritueel van Loes op Dag 1:
Direct kam ik mijn haar in model zodat de slag mooi kan opdrogen. Voordat ik dit doe, breng ik een leave-in product aan zodat mijn haar voller wordt. Een satijnen kussensloop brengt mijn haar rustig de nacht door.

Ik reinig 1 keer per week mijn haar in de avond voordat ik ga slapen. Hierna verzorg ik het met een volume foam conditioner van Kerasilk of een Kleur masker van Moroccanoil.

Dag 2:
Ik verdeel een kleine hoeveelheid body pumper over mijn haar. Een schuim die niet plakt, maar heel erg stevig is voor wat fijner haar. Het föhnen van mijn haar is echt maar 5 minuten, vaak met een ronde borstel of gewoon met mijn vingers. Mijn haar maak ik dus niet meer nat, ik breng de body pumper aan op droog haar. Hierna kneed ik ter grote van een erwtje Mellogoo voor textuur en glans in mijn haar.

Dag 3:
Ik start met de warme föhn en masseer mijn haar weer in model. Alle vettige restjes verdwijnen en ik breng het verder in model met haarlak.

Het vlassige haar is niet meer en het voelt echt stevig aan. Is het toch ietsje vettig aan de voorkant dan gebruik ik een zuchtje droogshampoo van Moroccanoil light.

Dag 4:
Ik spoel mijn haar uit onder de douche en gebruik hierna conditioner voor de frisheid en glans. Hierna laat ik het aan de lucht drogen. Mijn haar voelt stevig aan en heeft vaak alleen maar een klein beetje aandacht nodig van de föhn.

Dag 5:
Een klein zuchtje föhnen, maar dan iets meer in mijn natuurlijke slag en valling. Een haarsjaaltje of accessoire kan al een groot verschil maken.

Dag 6 en 7:
Ik herhaal dag 5 en gebruik als het nodig is een klein beetje droogshampoo.

Alle producten van Loes op een rij

Wil jij hulp bij de zoektocht naar de juiste producten?

Wij als stylisten vinden het super fijn dat de geknipte coupe ook thuis fijn gedragen kan worden, passend bij de stylist die jij echt bent.
Wil jij samen met ons jouw haarritueel en stylist zoektocht aan gaan?

Boek dan jouw gratis advies afspraak in bij ons in de salon of maak gebruik van een video/foto advies via whatsapp van €27,95 voor €7,95 inclusief mini product testpakket aangepast op jouw type haar.
Gebruik de kortingscode: 2020advies

Vrijblijvend advies bij ons in de salon

Jouw gratis advies van 20 minuten met een kopje koffie met een persoonlijk op maat gemaakt advies kaart die jij thuis nog eens rustig na kunt lezen.

Jij weet na ons advies in de salon wat de mogelijkheden zijn met jouw kleur en coupe, je ontvangt een prijsindicatie en we kijken naar jouw ochtend ritueel, zodat jij thuis ook echt je haar goed in model kunt krijgen.

Download ons e-book voor

10 tips naar pluisvrij haar

Hoe fijn zou het zijn als…

  • Je haar niet zo snel vet wordt
  • Je haar niet meer pluist
  • Je haar mooi van kleur blijft
  • Je badmeubel vol staat met producten die doen wat je vraagt
  • Je precies weet wanneer, hoevaak en hoeveel je welke producten moet gebruiken

Download het gratis E-book

Leer jouw haar nog beter onder controle te krijgen met deze 10 tips. Ontdek met een paar aha momenten jouw haargeheim.

[mailerlite_form form_id=8]

Als je je aanmeld voor dit gratis e-book, ontvang je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

© 2022-2024 De KleurKamer