Dephany | Masterstylist & Colorist

“Stiekem wil ik als haarstylist een Ginger zijn, maar ik durf niet zo goed. Dit gevoel van willen, maar niet durven begrijp ik als de beste. Als Haarstylist kan ik je hierin goed ondersteunen. Want echt weten wat je wilt, of kiezen voor wat je echt staat heeft ook nog een kleine middenweg.

Ik ben allergisch voor kleuren die te zwaar of te donker zijn ingekleurd. Wat je vaak ziet is dat de lengten en punten donkerder zijn na een thuiskleuring, of als er een alkalische kleuring op het gehele haar gebruikt is bij een vorig kappersbezoek. Ik wil dat mensen weten dat er meer is dan alleen alkalische kleuringen.
 
Super leuk als ik samen met jou de reis van kleur mag bewandelen. Volle kleuren zonder dat ze te zwaar zijn, met of zonder techniek. Want er is echt meer mogelijk dan je denkt.”

Aanwezig:

Maandag (oneven week), woensdag (even week), donderdag, vrijdag & zaterdag (even week)

Expert in:

Blond, shaghair, boblijn, extreme kleuren, lang haar, föhnen & heren gedekt & fade

Weetjes over Dephany:

  • Ik wil mijn nagels net zo creatief als de kapsels die ik maak. Elke 4 weken laat ik dan ook met veel plezier mijn nagels doen
  • Ik wil minimaal één paar witte sneakers in de kast hebben staan
  • Ik ben altijd in voor een festivalletje. Ik luister dan ook heel graag naar energieke muziek al lijk ik soms heel rustig
  • Ik wil ballonnen zelf niet opblazen en ophangen, want als die klapt dan vind ik dit echt rete spannend

Leer ook onze andere Stylisten beter kennen

Demi

TOPSTYLIST EN MASTER COLORIST

Ilonca

TOPSTYLIST & COLORIST

Loes

MASTERSTYLIST & COLOR ARTIST