Föhnen zonder rug- en schouderklachten

Leer de basis en meer in
2 x 12 minuten

Zo vaak dezelfde beweging en zoveel haar en zo vaak de klemmen in en uit het haar., om gek van te worden en dat vind ik oprecht ook echt zo. Efficient is anders, helemaal voor je schouders die alle klappen moeten opvangen.

Want föhnen is leuk en blijft leuk als je wat liever bent voor je schouders. Met uiteindelijk meer plezier voor jou en een sneller en nog fixerend resultaat voor je klant.

Ik leer jou in 2 x 12 minuten hoe je effeciënt om gaat met je tijd, het haar van je klant en je eigen schouders.

Ik neem je mee in de wereld van krullend haar glad met volume föhnen en
in de wereld van verfijnd half lang haar met volume en glans föhnen.

Herken je dit?

  • Föhnen van lang haar kost veel tijd
  • Je hebt vaak hetzelfde haar in je handen door het afdelen
  • Föhnen is snel te bol en te tuttig
  • Met föhnen is de belasting op mijn schouders te groot
  • De houdbaarheid is matig 
  • Klanten willen niet zo snel extra geld betalen voor styling/föhnen
  • Het haar blijft vaak te pluizig na het föhnen

Allemaal punten waar ik vroeger ook tegenaan liep. Maar dat niet alleen, je wilt ook betaalt krijgen naar hetgeen wat je doet. Föhnen kost extra tijd en dit moet ook zeker kloppen bij de kassa. 

 Sinds ik deze techniek toepas heb ik meer zelfvertrouwen met lang haar, maar ook veel meer plezier in het föhnen. Dit komt allemaal omdat ik de klant meeneem in de reis van mijn styling. Het geeft vertrouwen tijdens het föhnen en de klant weet dat de look nog alle kanten opgebogen kan worden. In mijn training neem ik je mee in de opbouw hiervan.

Föhnen is leuk, waarom?

Houdbaarheid

Föhnen levert tot wel 4 tot 5 dagen fixerend haar op. 

Met de juiste uitleg van de stylist kan ook jouw klant dit volhouden.

Look and Learn

Je hebt (extra) tijd om een haar- & styling routine uit te leggen en hiermee help je de klant aan de beste en fijnste producten. 

Een klant heeft vaak wel vragen maar weet vaak niet hoe deze te omschrijven.

Exclusief

Je laat zien wat jouw handarbeid waard is. Föhnen is niet gewoon droogblazen, het is hard werken maar dan op een vriendelijke manier voor je lichaam en zonder dat je de elasticiteit uit het haar föhnt.

Doe de Föhnen zonder rug- en schouderklachten training

Leer in 2 scherpe videos hoe jij kan föhnen zonder rug- en schouderklachten te krijgen!

Wie is Loes

Ik ben altijd op zoek naar hoe het efficiënter en of sneller kan. In de 24 jaar dat ik werkzaam ben in de kapsalon en backstage heb ik een hoop gezien en geleerd. Want ook ik vind het leuk om nu vandaag de dag te leren. 

Dit is het gedeelte waar jij jouw professionaliteit en kennis aan de klant kunt laten zien. Ik hoor je denken, maar dit doe ik toch ook al met knippen? Jawel dat is waar, maar hoevaak hoor je niet dat de klant zegt? Ow doe maar droogblazen hoor, dat fohnen kan ik thuis ook wel. Hier ben ik het dus niet mee eens. De klant kiest om bij jou in de stoel en of salon plaats te nemen, kiest voor jouw expertise. Wees niet bescheiden en laat juist zien wat je waard bent. Want jij laat je kleurklant toch ook niet met nat haar de deur uit lopen? Maak jouw coupe af met een glimlach zonder dat het lijkt alsof het hard werken is.  

Wie is Loes

Kennis is groei

Ikzelf ben een echte kort haar kapster, helaas zal ik nooit lang haar kunnen dragen. Mijn onzekerheden rondom lang haar wilde ik dan ook graag aanpakken. Ik volgde een haarstylisten opleiding bij Martin Wentzel bij The Hairschool, kreeg training van Daan Kneppers en volgde diverse trainingen bij Ilham Mestour. Oprecht echte vakidioten en een voorbeeld voor mij.

Dit alles gaf mij een breder netwerk, waardoor ik als backstage haarstylist voor Fashion week 6 jaar heb mogen werken, maar ook nu mag ik met trots zeggen dat ik voor het 4de jaar als haarstylist bij Eurovisie Songfestival werkzaam ben. Heel anders als een modeshow maar alsnog werk je met artiesten of dansers die een toffe show willen neerzetten.

De Föhnen zonder rug- en schouderklachten training

Mijn belofte aan jou

Alles wat je al deed, ga je anders doen. Een echte verlichting voor je lijf als kapper, want niets is vervelender om iets te doen waar je lijf klachten van krijgt. Maar het is ook zonde om juist die look die je hebt gemaakt niet geheel af te kunnen stijlen. Ik weet zeker dat jij met deze techniek een hoop verlichting krijgt, blije klanten, meer verkoop en meer omzet. Dus minder schouder en rugklachten voor jou, en meer tevreden klanten en dat alles voor €27,99!