Wil jij elke dag met veel vertrouwen de deur uit? Wil jij echt eens even wat anders en jezelf  onderscheiden? Wil jij je haar gezond houden en weten hoe je het thuis mooi kan onderhouden.

Voel je thuis en welkom in onze huiselijke setting. Een kleuring of coupe met onze expertise en aandacht.

Ben jij nog op zoek een kapper die echt luistert, jou look kan versterken en adviezen geeft? Vertelt hoe jij thuis je haar kunt verzorgen en stylen? Dit doen wij samen met jou, met onze interesse voor jou als persoon, creëren we de next level look die echt bij jou past.

Wat kunnen wij voor jou doen!

  • Kleuringen met lange levensduur zoals een Balayage en Highlights
  • Voel je vooral welkom en thuis in ons oude koetshuis, je mag zijn wie je bent
  • Gratis advies inclusief een transparante prijsindicatie 
  • Jouw afspraak 4 weken vooruit plannen 
  • Kleurcorrecties maar ook hele grote kleur veranderingen
  • Onze knipafspraken zijn tussen de 30 of 40 minuten, maar je kunt ook een private haircut boeken

Een goed geknipt en gekleurde coupe is het halve werk.

Jouw haar is jouw sierraad. Het oppoetsen doen wij, maar welke technieken of producten heeft jouw haar nu echt nodig? Jij kunt je onderscheiden met de juiste coupe en kleur. Jij bent uniek, laat zien wie je bent, dit doen wij ook. 

Wij geloven erin dat iedereen zijn of haar haar thuis ook goed in model kan krijgen, of verzorgen net zoals bij de kapper. Wij helpen jou graag naar deze next level.

Life is too short to have boring hair

Maak online afspraak

 

Loes het gezicht

achter De KleurKamer.

Hoi, ik ben Loes Heuser, een haarstylist met een interesse in de diversiteit van de mensheid. Elke klant heeft zijn eigen verhaal en missie, dat ik hierbij in vertrouwen mijn visie en kennis mag bijdragen vind ik echt fantastisch om te doen. 

Een haarstylist is soms levenslang jouw praatpaal en coach op het gebied van wie je wilt zijn en wat je wilt uitstralen. Het resultaat waar een klant met zelfvertrouwen de deur uit loopt.

Al vrij jong kwam ik erachter dat ik mijn creativiteit niet volledig kwijt kon in de salon waar ik toen werkzaam was. Het haar wordt vaak geknipt omdat het te lang is, maar waarom knip je met de gekozen techniek haar af? Is dit de enige manier of zijn er meer mogelijkheden?

Onze klanten zijn allemaal uniek, leuk en gezellig. Ze voelen zich welkom en kunnen zijn wie ze echt zijn. 

Ik zie knippen niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat erom dat je weet wanneer je ergens voor kiest. Hoe gezonder jouw haar met de juiste coupe geknipt is, hoe fijner jij thuis dit kunt nastreven. 

Wat zeggen klanten over ons

Ik kom uit Frankrijk om geknipt te worden!!


Ze weet precies wat ik wil en hoe ik het wil!

Hele gezellige kapster!

Veel talent in huis, naast een leuk gesprek ook een mooie coupe.

Ik kom iedere keer weer met mooie lokken en een mooie look thuis.

Altijd deskundig advies en ook gewoon heel gezellig.

Blog artikelen

Regelmatig schrijven wij blogs over haartypen of haartrends, problemen waar je tegenaan loopt of nieuwe producten die jou een oplossing kunnen bieden voor jouw haargeheim. Ook in onze webshop kun jij onze nieuwste producten terugvinden met stylist tips en vooral hoe te gebruiken en wanneer.

Social media

Natuurlijk zijn wij 24/7 bereikbaar op onze social media kanalen Instagram en Facebook. Regelmatig posten wij beelden met uitleg op onze tijdlijn, maar ook op onze stories zijn wij te vinden voor fun en procesbeelden. 

Gratis advies

Wil jij kennis maken met onze diensten, maar weet je niet zo goed wat je wilt of wat allemaal mogelijk is met jouw haar? Boek dan een gratis advies afspraak van 20 minuten bij ons in de salon, je boekt deze gemakkelijk online of bel ons op tijdens onze openingstijden 0181-319393.

Prijsindicatie

Als dame kun je al terecht voor Knippen basic voor €34,50, upgrade jouw behandeling naar Comfort, Comfort +, Deluxe of Diamond. Ben jij een heer en wil jij gewoon geknipt haar of trendy geknipt, elke 2 weken, 3 weken of gewoon wanneer het jou uitkomt, v.a. €20,50 boek je jouw coupe bij een van onze haarstylisten.

Afspraak maken

Boek hier jouw afspraak of gratis advies.
Kies jouw moment en selecteer de behandeling die jou het meeste aanspreekt, online of bel ons op 0181-319393.

Maak online afspraak.


0 Comments for “Welkom bij De KleurKamer van Kapster Loes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.